Omnibus-undersøkelse

Har du behov for å lodde stemningen rundt et produkt? Trenger du innsikt i fornøydhet rundt tjenester? Vil du at vi skal spørre folket om deres meninger – uten at det «koster skjorta»?

Hva er en omnibus-undersøkelse?
Kort fortalt er omnibus et «spleiselag» hvor flere kunder går sammen for å gjennomføre samlet undersøkelse. Det gjennomføres 1 000 intervjuer som vil gi deg et representativt utvalg med en lav feilmargin på +/- 3%. Tema kan være ulike og passer for de som har få spørsmål. Det er kun du som vil se dine egne spørsmål, og resultatene er det du som eier.

 

Ønsker du å delta?
Reserver plass ved å sende e-post til post@infact.no

Til forskjell fra online-panel, som ofte består av 150.000 mennesker, er InFact sitt utvalg hele Norges befolkning på 4,5 millioner mennesker. Dette sikrer et representativt resultat med høy kvalitet.

Ved at vi gjennomfører intervjuene automatisk der respondenten svarer med tastene på telefonen, er prisene lavere enn tradisjonelle metoder.

Etter 21 år i bransjen, er vi kjent for å levere kvalitet til de største merkevarene og mediehusene i Norge.

Det tar få timer å intervjue over 1 000 personer. Vår unike teknologi sikrer leveranse samme kveld.

Resultatet du mottar vil være profesjonelt fremstilt med grafer og diagrammer vektet på kjønn, alder og bosted. I tillegg mottar du alle hovedfunn i Excel.

Priser

Omnibus-undersøkelse

4000,-

1 spørsmål med 1.000 svar

8000,-

2 spørsmål med 1.000 svar

12000,-

3 spørsmål med 1.000 svar

16000,-

4 spørsmål med 1.000 svar

20000,-

5 spørsmål med 1.000 svar

Alle priser er eks mva. InFact tar forbehold om å kunne avlyse Omnibus dersom vi har for få deltagere. 

1. Send forslag til spørsmål

Dere sender oss forslag til spørsmål, som vi justerer i henhold til våre interne, kvalitetssikrede normbaser. Det ferdige skjemaet sender vi tilbake til dere for godkjenning. Hele denne prosedyren er gjerne unnagjort i løpet av en formiddag.

2. Undersøkelsen gjennomføres

Etter slik godkjenning setter vi opp og gjennomfører undersøkelsen, oftest samme kveld. Det kan ta et par dager ekstra dersom vi har stor pågang, men vi har kapasitet til å gjøre 3 - 5 000 intervjuer på en kveld, så det er sjelden noe problem.

3. Vi setter opp tabellverk

Etter gjennomføring aggregerer vi resultatene og setter opp tabellverk. Det gjør vi samme kveld, og sender til dere.

4. Vi leverer på
1 dag

Hele prosessen tar dermed 1 dag dersom ikke andre ytre forhold tilsier noe annet.